Te volgen proces als u geen verbinding kunt maken met de PayPal-server?

PayPal is een van de meest gebruikte online transactiesystemen ter wereld, maar er kunnen zich op elk moment problemen voordoen en u zou kunnen ontdekken dat PayPal niet werkt zoals het zou moeten. Als u problemen ondervindt met PayPal, vindt u hieronder de oplossingen voor enkele van de meest voorkomende problemen. Daarnaast kunt u contact opnemen met de klantenservice van PayPal met het PayPal-ondersteuningsnummer.

Problemen met PayPal diagnosticeren en oplossen

Volg de stappen in deze gids voor probleemoplossing om het probleem vast te stellen en op te lossen.

Kijk of u kunt inloggen op uw PayPal-rekening

Als je toegang hebt tot andere online websites en diensten, controleer dan de statuspagina van PayPal om te zien of de functionaliteiten van het platform correct werken. U kunt ook de website raadplegen die de beschikbaarheid van de service bevat.

Verifieer uw bankgegevens:

Als PayPal over het algemeen werkt voor andere gebruikers, kan het probleem zijn dat de service uw bankrekening nog niet heeft bevestigd, wat betekent dat PayPal geen van uw transacties kan autoriseren. U kunt uw bankrekening verifiëren door naar het Helpcentrum van PayPal te gaan en de stappen te volgen.

Controleer de informatie op uw creditcard:

Wanneer u een betaling uitvoert met een creditcard of bankpas, kan PayPal u vragen de kaart te valideren voordat de betaling wordt geaccepteerd. Het bevestigen van een creditcard of betaalpas die aan uw PayPal-rekening is gekoppeld, is eenvoudig dankzij de stapsgewijze instructies van PayPal.

Gebruik uw PayPal-saldo:

Wanneer u het geld gebruikt dat al op uw PayPal-saldo staat in plaats van te proberen te betalen met een creditcard of bankrekening, kunt u PayPal mogelijk weer aan het werk krijgen. Als u geld wilt toevoegen aan uw PayPal-rekening, gaat u naar Portemonnee en klikt u op Geld toevoegen. Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om geld over te schrijven van uw bankrekening naar uw PayPal-rekening

Als je meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om onze bellen PayPal-ondersteuningnummer +32-28080176. U kunt dit doen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij zo snel mogelijk een specialist aanstellen om de situatie te bekijken. Als u nog vragen of opmerkingen heeft nadat we het probleem hebben opgelost, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen nemen; we helpen je graag.

We helpen je graag verder!

Terug naar blogpagina

Neem contact op

Voor een betere klantenservice-ervaring kunt u contact met ons opnemen via e-mail, livechat of telefoon.

Address

Rue Belliard 40, 1000 Brussels Belgium

Phone Number

+32-28080176

Je bericht is verzonden. Dank je!