Hoe los ik het ondertekeningsprobleem bij Google-gebruikers op? | Google Klantenservice Belgie

Google-gebruikers ondervonden vaak een ondertekeningsprobleem waardoor ze vastliepen. Google wordt geleverd met Hangouts, Agenda, Gmail en Current from Communication, Drive voor opslag, bladen, dia's, bladen, formulieren, dia's en sites voor samenwerking en productiviteit, en is afhankelijk van het abonnement en het beheerdersdashboard en Vault om gebruikers en de diensten. In deze handleiding zullen we ons concentreren op het algemene inlogprobleem met Google en de stappen om het ondertekeningsprobleem bij G Suite-gebruikers op te lossen, zodat de gebruikers kunnen profiteren van Google door in te loggen.

Hoe los ik het ondertekeningsprobleem bij Google-gebruikers op?

Wat zijn de "aanmeldingsfoutmeldingen"?

Normale Gmail-accounts kunnen niet worden gebruikt om in te loggen op Admin.google.com. Als u zich niet kunt aanmelden bij de beheerdersconsole of problemen ondervindt bij het inloggen met uw persoonlijke e-mail-ID of een ander account dat niet wordt beheerd door Google-account, vervangt u dit door het adres admin.google.com dat is gekoppeld aan uw beheerde G Suite-, Google-account of Cloud .

Stappen voor probleemoplossing voor ondertekeningsproblemen

Oplossing 1: controleer de URL

Zorg ervoor dat uw gebruikers zich aanmelden bij http://mail.google.com /a/uw-domein.com. Voer de domeinnaam in die aan uw account is gekoppeld in plaats van uw-domein.com

Oplossing 2: controleer de gebruikersnaam en het wachtwoord

  • Als uw gebruikers nog steeds met dit probleem worden geconfronteerd, volgt u de gegeven stappen:
  • Als uw gebruikersnaam en wachtwoord niet overeenkomen, zorg er dan voor dat u de juiste combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt
  • Als u nog steeds geen toegang heeft tot uw account, klikt u op de link Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten die onder aan het inlogvak wordt weergegeven en volgt u de instructies op het scherm of belt u het Google klantenservice nummer Belgie voor onmiddellijke en volledige afhandeling hulp bij de oplossing.

Oplossing 3: overweeg een oplossing voor hulpprogramma's van derden

Als u vastloopt bij het laden van een pagina of op een leeg wit scherm terwijl u zich probeert aan te melden, moet u mogelijk enkele aanpassingen maken aan software van derden die u op uw computer hebt geinstalleerd

  • Als u eenmalige aanmelding gebruikt, kunt u uw software van derden (antivirussoftware) oplossen
  • U kunt ook proberen uw browser op te lossen

Oplossing 4: los het netwerk op

Maak verbinding met uw netwerkbeheerder om mogelijke netwerkproblemen op te lossen

Oplossing 5: voer een CAPTACHA-test uit

Als u geen toegang heeft tot uw e-mail vanaf een e-mailclient van een derde partij, zoals Microsoft* Outlook* of Mozilla* Thunderbird*, moet u mogelijk een CAPTCHA-test wissen om er zeker van te zijn dat geen enkele geautomatiseerde programma toegang probeert te krijgen tot uw account.

Ga naar Gmail om in te loggen. Als je wordt omgeleid naar een CAPTCHA-test, doe deze dan

Oplossing 6: los foutmeldingen op

Als u een Oeps-foutmelding krijgt terwijl u daarvoor tekent,

  • Verlaag de beveiliging van browser- of privacyinstellingen
  • Voeg mail.google.com/a toe aan uw lijst met geaccepteerde sites
  • Wis de cache van de browser en probeer opnieuw in te loggen

Door een paar stappen uit deze handleiding te volgen, kunt u het aanmeldingsprobleem gemakkelijk oplossen. Als de fout zich blijft voordoen, is het raadzaam om contact op te nemen met de technische experts voor onmiddellijke hulp bij het oplossen. Wanneer u Google bellen Belgie, komt een ervaren expert naar u toe om u direct een oplossing te bieden. De teams zijn altijd beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen.

Terug naar blogpagina

Neem contact op

Voor een betere klantenservice-ervaring kunt u contact met ons opnemen via e-mail, livechat of telefoon.

Address

Rue Belliard 40, 1000 Brussels Belgium

Phone Number

+32-28080176

Je bericht is verzonden. Dank je!