Vind hier de gemakkelijkste oplossing voor al uw PayPal accounts | Paypal klantenservice Belgie

Geld sturen en ontvangen van mensen die ver weg wonen, was vroeger veel. Omdat er geen online betalingsplatforms beschikbaar waren waarop u kon vertrouwen, was deze taak vroeger erg moeilijk. Maar met de introductie van PayPal enige tijd geleden, is deze last van de mensen afgenomen. Het is een favoriete tool van mensen geworden voor het online verzenden en ontvangen van geld. En waarschijnlijk is de belangrijkste reden achter dit vertrouwen de beveiliging van transacties die door PayPal worden geboden.

PayPal biedt gebruikers het ultieme beveiligingsniveau, zodat ze geen problemen ondervinden of twijfels hebben bij het uitvoeren van een transactie. Voor het geval u problemen ondervindt, staat onze PayPal-klantenservice Belgie altijd voor u klaar om de hoek. U kunt op elk moment contact met hen opnemen en zij zullen u binnen de kortste keren de beste oplossingen bieden.

PayPal bestaat al sinds 2002 met een robuuste geschiedenis van tevreden klanten. Het is voor het grootste deel veilig te gebruiken en geeft u de keuze om uw account eraan te koppelen. Als u uw account aan PayPal koppelt, wordt het doen van online transacties een stuk eenvoudiger. En dankzij de hoogwaardige beveiliging die door de makers wordt geboden, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gegevens worden gestolen door hackers.

Voor het geval u twijfels krijgt, weet dan dat onze PayPal-klantenservice nummer Belgie slechts een telefoontje verwijderd is. U kunt contact met hen opnemen om niet alleen oplossingen voor uw problemen te krijgen, maar ook om aanvullend advies in te winnen over hoe u deze service kunt gebruiken en om optimaal gebruik te maken van de functies ervan.

Het risiconiveau bij het gebruik van deze service hangt puur af van waarvoor u deze service gebruikt:

 • jAls u een koper bent, zult u merken dat PayPal een gemakkelijke en veilige manier is om aankopen te doen.
 • Als u een verkoper bent, kunt u ook profiteren van deze service, maar er kunnen enkele potentiele risico's zijn waarvan u op de hoogte moet zijn.

Neem voor meer informatie onmiddellijk contact op met de juiste technische dienst van PayPal. Ze geven u het juiste advies over de ethiek of methoden die u moet volgen wanneer u iets verkoopt via PayPal-services.

Enkele van de beste kenmerken van PayPal die het een voorsprong geven op de rest in de markt zijn:

 • Accepteert online betalingen
 • PCI-naleving
 • Barcodescanning en online facturering
 • Factureer mij later optie
 • Snel afrekenen en virtuele terminal
 • Creditcard en mobiele kaartlezer
 • Voorraad volgen

Met deze functies onderscheidt PayPal zich van de rest van de online betalingsmogelijkheden. Hoewel PayPal een geweldig hulpmiddel is voor veiligere en beveiligde online transacties, zijn sommige technische fouten onvermijdelijk. Het maakt niet uit hoeveel je probeert, je komt ze altijd minstens een keer tegen. Maar maak je geen zorgen, want onze bellen PayPal-klantenservice Belgium is slechts een telefoontje verwijderd en is ook 24/7 beschikbaar.

Voordat u contact PayPal-ondersteuning Belgie wanneer u fouten tegenkomt, is het beter om precies te weten met wat voor soort problemen u te maken heeft en of we deze behandelen of niet. Om uw tijd niet te verspillen, hebben we hier een kleine lijst opgesteld met enkele veelvoorkomende technische problemen waarmee PayPal-gebruikers te maken hebben.

Veelvoorkomende technische fouten die zijn opgelost door onze Paypal-klantenservice Belgium:

 • Kan kaart niet aan PayPal-account koppelen.
 • Geld afgetrokken van de bank maar niet bijgeschreven op PayPal.
 • Kan niet betalen.
 • Moeilijkheden om kaart los te koppelen van PayPal-rekening.
 • Kan niet inloggen of uitloggen bij account.
 • Probleem bij het maken van een account op PayPal.
 • Verkopersinformatie wordt niet geladen.
 • Software-update blijft mislukken.
 • De kaart wordt elke keer geblokkeerd of geannuleerd.
 • De betaling blijft dalen.

Afgezien van de bovengenoemde technische problemen, dekt onze PayPal-klantendienst Belgie nog veel meer. Om meer over hen te weten te komen, moet u proberen contact met hen op te nemen. Ze geven je alle informatie die je nodig hebt. En als u meer hulp nodig heeft, aarzel dan niet om meer te vragen.

U kunt in moeilijke tijden verbinding maken met onze PayPal bellen Belgie, via e-mail, telefoon of live chat. Zodra u dit doet, zullen we ons best doen om ze zo snel mogelijk op te lossen.

Vertrouw gewoon op de diensten van ons technische serviceteam van PayPal en bellen Paypal Belgie ons de volgende keer dat u problemen ondervindt.

Blij om te helpen

We staan 24/7 voor je klaar.

24,274

Clients

24,421

Projects

11,364

Hours Of Support

18

Hard Workers

Neem contact op

Voor een betere klantenservice-ervaring kunt u contact met ons opnemen via e-mail, livechat of telefoon.

Address

Rue Belliard 40, 1000 Brussels Belgium

Phone Number

+32-28080176

Je bericht is verzonden. Dank je!