Hoe kan ik mijn Dell-computer versnellen? | Dell Klantenservice Belgie

U heeft zojuist een Dell-laptop gekocht. Het is een nieuw systeem. Je opent het; ruik de nieuwe elektronische geur, een geur die misschien wel eau de cologne zou zijn als het in stijl was. Je zet de laptop aan en installeert meedogenloos elk stukje afspeelbare software in de interne onderdelen. Je begint het te gebruiken. Voor de eerste dag is het prima. Komt dag twee, het is oke. Dan zou je de traagheid van het systeem gaan opmerken. De geadverteerde snelheid van de gerenommeerde Dell is er niet meer. U weet dat uw systeem in zeer grote mate is vertraagd.

De klantenservice van Dell is goed op dit gebied en biedt u manieren om uw hardware te versnellen.

Hoe kan ik mijn Dell-computer versnellen?

Stappen om het titulaire systeem te versnellen:

Het titulaire systeem is een ongelooflijke prestatie. Het heeft een robuust uiterlijk gecombineerd met een gezonde binnenstructuur. Maar het kan nog steeds worden gehinderd door de snelheidsafname die het ontwikkelt met het verstrijken van de tijd. De volgende methoden zouden u helpen om de snelheid weer op peil te krijgen:-

Stap 1: de eerste en belangrijkste stap is het verwijderen van onnodig afval uit het systeem. En als het hard klinkt, is het dat ook. Veel ongebruikte programma's bevatten mogelijk uw systeem en absorbeerden die ingehouden verwerkingskracht om uw hardware uit te hongeren voor optimale snelheid. Om deze toepassingen te verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm -> Programma's en functies -> van de resulterende weergegeven programma's, verwijdert u de programma's die goedaardig zijn of die u niet langer gebruikt. Dit zou het systeem vrijmaken en de processor een broodnodige ademruimte geven.

Stap 2: Schijfdefragmentatie: vaak worden niet alle bestanden optimaal verwijderd wanneer het systeem wordt verwijderd. Dit leidt ertoe dat sommige van hun fragmenten over de harde schijf worden verspreid. Deze aandoening zorgt ervoor dat ze ongelijke geheugenruimtes innemen die de snelheid van de harde schijf belemmeren. De handeling van defragmentatie is het samenklonteren van deze gefragmenteerde delen en ze in compartimenten opdelen. Het leidt tot maximale en optimale geheugentoewijzing, wat op zijn beurt leidt tot systeemefficientie. Vandaar dat snelheid wordt bereikt. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de schijf van uw computer -> ga naar eigenschappen -> geavanceerde tools -> schijfdefragmentatie. Nadat het proces is geinitialiseerd, duurt het ongeveer 30 tot 40 minuten. Omdat Dell-laptops bekend staan om hun snelheid, kan het iets minder kosten.

Stap 3: Dell-computers werken het beste als de nieuwste stuurprogramma's in hun midden zijn geinstalleerd. Hiertoe is het bijwerken van uw systeem de verstandigste optie. Dit kan eenvoudig worden bereikt door het Dell systeem-BIOS te downloaden. Om dit te doen, moet u uw hardware registreren op de website van het titulaire merk. Om dit te doen, moet u eerst uw servicetag-nummer en andere informatie over uw hardware opvragen. Noteer ze allemaal. Ga naar de officiele website en ga verder met de registratie van uw apparaat met de genoteerde inloggegevens. Zodra de registratie is voltooid, krijgt u een optie om de juiste updates te downloaden.

Stap 4: Dell-laptops worden geleverd met een upgradebare RAM-ruimte. Daartoe zou je een enorme kans hebben om je RAM te upgraden om je systeem te versnellen. Om dit te bereiken, verwijdert u de batterij en maakt u de toen onthulde schroeven los. Dit zou je helpen om de achterplaat vrij te maken. Verwijder het onthulde RAM-geheugen op een nauwkeurige en delicate manier. Uw systeem is niet klaar voor een RAM-upgrade. Vervang het onderdeel en u bent klaar.

Stap 5: Infecties kunnen leiden tot systeemvertraging. Hiertoe moet u een volledige antivirusscan uitvoeren om de schadelijke inhoud van uw besturingssysteem te verwijderen. Met een beetje geluk zou het de verwerkingswaarde verbeteren.

Stap 6: Schijfopruiming: Oude versies van het besturingssysteem zijn vaker wel dan niet een reden voor een omslachtige harde schijf. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepakt met behulp van een eenvoudige maar effectieve schijfopruiming. Om hiervan gebruik te maken, klikt u met de rechtermuisknop op het station waarop het besturingssysteem is geinstalleerd. Selecteer vervolgens eigenschappen -. Geavanceerd -> Systeem opschonen. Er zou een eerste scan van verwijderbare entiteiten plaatsvinden. Selecteer na voltooiing het object dat u wilt verwijderen en het opschonen van het systeem wordt gestart.

Deze stappen zijn eenvoudig, maar brengen hun eigen risico's met zich mee. Neem hiervoor contact Dell reparatiecentrum Belgie. Op ons gratis nummer +32-38081066.

Terug naar blogpagina

Neem contact op

Voor een betere klantenservice-ervaring kunt u contact met ons opnemen via e-mail, livechat of telefoon.

Address

Rue Belliard 40, 1000 Brussels Belgium

Phone Number

+32-38081066

Je bericht is verzonden. Dank je!